Jeleni s dva treća mjesta na Zimskoj orijentacijskoj ligi

15.02.2023.

Jeleni s dva treća mjesta na Zimskoj orijentacijskoj ligi

U vrijeme zimskog odmora od orijentacijskih natjecanja i prvenstva, članovi OK Jelen su sudjelovali na tradicionalnoj Zimskoj orijentacijskoj ligi u odličnoj organizaciji Sportske udruge Izohipse.

Zimska liga se je održavala od kraja studenog do početka veljače, a u sklopu lige održano je osam kola.

Liga je koncipirana na način da postoje četiri kategorije zahtjevnosti, počevši sa najzahtjevnijom kategorijom A, te slijede kategorije B+, B i C. Za konačan plasman u ligi je potrebno minimalno pet nastupa, a to je na kraju ostvarilo devet Jelena. Ukupno je na barem jednom kolu lige nastupilo 229 natjecatelja, a među kojima je i 19 članova OK Jelen.

Iako je Zimska liga prije svega kvalitetan trening u zimskim mjesecima, postoji i bodovanje, a članovi OK Jelen se mogu na kraju pohvaliti sa dva treća mjesta. Nakon svih osam kola treće mjesto u B kategoriji je osvojio Damir Tubin, dok je Anabella Juranić u C kategoriji na kraju osvojila također treće mjesto.

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr