Kazalište Škrabe upisuje nove članove

16.01.2024.

Kazalište Škrabe upisuje nove članove

Kazalište Škrabe i Kreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce (od 5 godina starosti), osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe.

Nove glumice i glumci mogu se Kazalištu priključiti do kraja siječnja 2024. Sve informacije o održavanju satova glume i proba mogu se saznati na mail-adresi kazaliste.skrabe@gmail.com te preko službenih Facebook i Instagram stranica Kazališta Škrabe.

Nino Škrabe, osnivač Kazališta Škrabe, prošle je godine proslavio 55 godina kontinuiranog bavljenja kazališnom umjetnošću u svojem gradu, a njegovi kazalištarci u čast tog velikog jubileja pripremili su čak dvije premijere – "Robin Hood" izveden je u studenom 2023, a predstava "Tiha noć…" samo mjesec dana nakon toga. Sredinom prosinca predstavljena je velebna monografija "Nino Škrabe – 55 godina kazališta" koja na više od 340 i s više od 720 fotografija govori o bogatoj kazališnoj povijesti i sadašnjosti kazališta Nine Škrabea u Jastrebarskom i šire.

Jaskanski kazalištarci (među kojima su i glumice i glumci iz Zagreba, Karlovca, Ozlja, Krašića, Klinča Sela, Samobora, Svete Nedelje i Draganića) prošle su godine igrali i hit-predstave "101 dalmatiner" i "Oko jedne hiže". Već početkom 2024. održat će u Jastrebarskom tradicionalni Kazališni Bal pod maskama, igrati svoje kazališne uspješnice (u koje će biti uključeni i novi glumci!), a dječji ansambl započet će s pripremom svoje nove velike predstave.

© 2024. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr