Upisi u novu sezonu Kazališta Škrabe

31.08.2023.

Upisi u novu sezonu Kazališta Škrabe

Kazalište Škrabe i Kreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe.

Upisi u Kazalište Škrabe traju do 25. rujna, upisati se možete već sada prijavom na mail-adresu kazaliste.skrabe@gmail.com, a satovi glume i probe započet će sredinom rujna.

Nino Škrabe, umjetnički voditelj Kazališta Škrabe, već 55 godina kroz rad u svom rodnom gradu Jastrebarskom promiče kulturu i kazališnu umjetnost jaskanskim krajem, županijom, državom, ali i u inozemstvu. Kroz njegovo Kazalište do sada je prošlo više od tri tisuće članova, a predstave su s velikim uspjehom igrane u Jastrebarskom, na pozornicama diljem Hrvatske, ali i na gostovanjima u inozemstvu.

Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu), ili se pak dobro zabaviti i steći nove prijatelje, pridružite se. 

Voditeljica Kazališta je Klementina Škrabe, a za novu sezonu planiraju se brojni projekti i nastupi, novi programi, sudjelovanje na važnim događanjima u Jastrebarskom, Zagrebačkoj županiji i Zagrebu, snimanje online nastupa, premijere novih predstava u kojima možete sudjelovati i vi te velika proslava 55 godina umjetničkog djelovanja osnivača jaskanskog Kazališta Nine Škrabea.   

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr