Građani i Grad zajedno u akciji čišćenja okoliša!  

09.06.2021.

Građani i Grad zajedno u akciji čišćenja okoliša!   

Na inicijativu nekolicine građana jaskanskog naselja Kupeč Dol i samoborskog naselja Mali Lipovac ovog vikenda organizira se akcija čišćenja okoliša šume Frgolovac, kroz koju prolaze planinarska i biciklistička staza prema izletištu Japetić.

Akcije čišćenja održat će se u petak 11. lipnja od 16 sati te subotu i nedjelju, 12. i 13. lipnja, od 12h. Inicijatori akcije mole sve ljude dobre volje za pomoć oko čišćenja šume, planinarske i biciklističke staze, a zauzvrat za sve sudionike organiziraju ručak i okrjepu. Iz tog razloga, mole da se dolazak na akciju najavi, a kako bi sve potrebno na vrijeme mogli organizirati. Ovom prilikom posebno zahvaljuju Gradu Jastrebarskom koji je podržao akciju čišćenja te će u suradnji s tvrtkom Eko Flor Plus d.o.o. organizirati odvoz sakupljenog otpada na odlagalište, zatim Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja na pomoći oko organizacije, Pivnici i pivovari Mlinarica na sponzorstvu te najviše svima onima koji se odazovu na akciju i pripomognu čišćenju.

Mjesto okupljanja je na adresi Kupeč Dol 49 ili Frgolovac („Balijin breg“, parking za planinarski put prema Japetiću). Vidmo se!

Kontakt osoba: Filip Vunjak, mob: 099 488 0142

© 2021. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr