Svečani koncert povodom Dana Grada

23.11.2021.

Svečani koncert povodom Dana Grada

U Glazbenoj školi Jastrebarsko održan je tradicionalni koncert učenika i profesora Škole u povodu obilježavanja Dana grada Jastrebarskog.

Prije početka koncerta publici se obratila nova ravnateljica Glazbene škole Jastrebarsko, profesorica Iva Barač, pozdravivši prisutne, a posebno bivšeg ravnatelja škole Dragutina Fabijanića i zamjenicu gradonačelnika Nikolinu Ribarić. Nažalost, zbog epidemioloških mjera ovom sjajnom koncertu mogao je prisustvovati samo ograničeni broj posjetitelja.

Na početku koncerta publici su se predstavili učenici koji se tek ove godine krenuli u glazbenu školu, a potom i oni stariji koji su pokazali svu raskoš svog glazbenog talenta.

Na samom kraju prekrasnu izvedbu Boccherinijevog kvinteta br. 4 u D-duru maestralno su odsvirali profesori škole, Luka Šilajn na gitari, Iva Barač i Marina Jakopec na violini, Lucija Stanojević i Emil Gabrić na violi i Mirela Petković na violončelu.

© 2021. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr