11. Ljetna radionica Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko

08.07.2022.

11. Ljetna radionica Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko

GDCK Jastrebarsko za svu djecu osnovnoškolskog i predškolskog uzrasta, organizira 11. ljetnu radionicu kreativno-socijalizacijskog tipa.

Radionica će početi u ponedjeljak, 18. srpnja i trajat će do 22. srpnja. Vrijeme održavanja radionice je svakim radnim danom od 9 do 10 sati u Glazbenoj školi Jastrebarsko.

Cilj ovog programa je nadopuniti ponudu sadržaja za strukturirano i aktivno provođenje slobodnog vremena djece i mladih jaskanskog područja kroz razne radionice, u svrhu njihovog stjecanja određenih znanja i vještina te otkrivanja njihovih potencijala kroz poticanje kreativnog i stvaralačkog izražavanja. Također, cilj je omogućiti im kvalitetnu socijalizaciju na način primjeren dobi i razdoblju godine, pa tako djeca slobodno vrijeme u ljetnim mjesecima mogu provesti na kvalitetan način uz igru, učenje i druženje.

Radionice koje će biti organizirane su LIKOVNA RADIONICA  i  LUTKARSKA RADIONICA.

Prijave se provode putem e-maila: info@crvenikrizjastrebarsko.hr, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati GDCK Jastrebarsko na broj telefona 6283-363.

 

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr