Dubrovački komorni ansambl gostovao na Jaska art festivalu

19.10.2023.

Dubrovački komorni ansambl gostovao na Jaska art festivalu

Nakon veoma uspješnih i odlično posjećenih koncerata u župnoj crkvi sv. Nikole biskupa i Glazbenoj školi Jastrebarsko, u srijedu, 18. listopada održan je i treći koncert Jaska art festivala.

Jaskanskoj publici u dvorani Centra za kulturu predstavili su se članovi komornog ansambla " Sve ostalo je glazba" skladbama domaćih kompozitora, Blagoja Berse, Ivana pl. Zajca, Vatroslava Lisinskog, Alfija Kabilja i Josipa Hatzea.

Umjetnička voditeljica ansambla i pijanistica Ivana Jelača, na početku koncerta naglasila je kako je komorni ansambl "Sve ostalo je glazba" osnovan krajem 2012. godine u Dubrovniku s misijom promicanja izvedbenih umjetnosti s naglaskom na klasičnu glazbu.  U svojih prvih deset godina postojanja ansambl je ostvario niz samostalnih projekata, partnerskih suradnji te inozemnih gostovanja. Ansambl čine pijanistica Ivana Jelača, sopranistica Marija Lešaja i flautistica Ines Ivanjek.

I njihove izvedbe publika je popratila velikim pljeskom.

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr