Jeleni osvojili dvije medalje na Prvenstvu jugoistočne Europe

28.08.2023.

Jeleni osvojili dvije medalje na Prvenstvu jugoistočne Europe

Od 24. do 27. kolovoza članovi OK Jelen nastupali su u Bosni i Hercegovini na Prvenstvu jugoistočne Europe u orijentacijskom trčanju.

Natjecanje je održano u Sarajevu, na nekadašnjem poprištu zimskih Olimpijskih igara na planini Igman. Na natjecanju je nastupilo oko 600 natjecatelja, a među njima je bilo i devet članova OK Jelen.

Iako su Jeleni imali odlične rezultate, izdvojit ćemo osvajače medalje. Sabina Seražin Korper je posljednji dan natjecanja u utrci na srednje staze osvojila brončano odličje, dok je Gabriel Šiljevinac kao član štafete Hrvatske reprezentacije (M20) osvojio također brončano odličje u utrci štafeta (Šiljevinac, Lesjak, Salopek).

Prvi dan je bio na rasporedu sprint u gradu Sarajevu, dok su sve tri šumske utrke bile na planini Igman. Na prvenstvu su nastupili sljedeći članovi Jelena:
Gabrijel Solenički (M16), Jan Erben (M18), Noa Kelc (M18), Gabriel Šiljevinac (M20), Daniel Fabijanić (M40), Zdravko Novosel (M40), Dalibor Stankovski (M40), Damir Miljković (M50) i Sabina Seražin Korper (W45).

U ukupnom poretku svi natjecatelji iz hrvatskih klubova osvojili su u SEEMOC (kategorije iznad 35 godina) ukupno 2. mjesto, dok su natjecatelji u SEEOC (mlađi od 35 godina) u ukupnom poretku na kraju osvojili 4. mjesto.

Pred Jelenima je sad kratki odmor, a već 9. rujna kreće drugi dio orijentacijske sezone utrkom u organizaciji OK Japetić i OK Jelen, JaSam O - Summer Cup 2023 u Rakovom Potoku.

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr