Leon Zorić je državni prvak!

15.03.2023.

Leon Zorić je državni prvak!

Leon Zorić, učenik Osnovne škole "Ljubo Babić" osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske za učenike s intelektualnim teškoćama.

Leon se natjecao u atletici - bacanju loptice od 200g iz zaleta, te bio najuspješniji u kategoriji mlađih dječaka umjerenih intelektualnih teškoća.
 
„Za natjecanje se kao i prošle godine pripremao motivirano i odgovorno, te dokazao svima da se trudom i radom dolazi do uspjeha, stoga čestitke Leonu i njegovoj mentorici Ines Bohaček, prof. TZK” – prenosimo iz jaskanske Osnovne škole.
 
Dodajmo kako je Leon Zorić dio posebne odgojno obrazovne skupine pri OŠ Ljubo Babić Jastrebarsko te član Školskog sportskog društva "JASTREB", kao i da je Državno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske za učenike s intelektualnim teškoćama održano od ponedjeljka do srijede u Poreču.
 
Izvor: Radio Jaska 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr