Obrtnici pobjednici Lige zaposlenika

18.07.2022.

Obrtnici pobjednici Lige zaposlenika

U petak i subotu odigrana je završnica treće po redu Ljetne malonogometne lige zaposlenika s područja Grada Jastrebarskog na kojoj je sudjelovalo 10 ekipa, najviše do sad.

Dok su se u petak odigravale kvalifikacije i četvrtfinala, u subotu su na rasporedu bili polufinalni susreti te utakmica za 3. mjesto i samo finale.

Rezultati petak:

KVALIFIKACIJE:

Grad Jastrebarsko – Posshel 2:3

Ireks Aroma – PP Jastrebarsko 5:1

ČETVRTFINALE

Podrum Mladina I vinari Plešivice  – Lidl 1:2

Krka  – DIR Rubinić 3:2 (7m)

Jamnica  – Posshel 4:5 (7m)

Obrtnici Jastrebarsko – Ireks Aroma 3:2

Nakon zanimljivih i napetih utakmica koje su završavale boljim izvođenjem udaraca sa 7 m ili minimalnom pobjedom,  spretnije i sretnije ekipe Obrtnika, Lidla, Possehla i Krke na kraju su činile četvorku za subotnja polufinala.

Za prvi subotnji polufinalni par, odnosno Obrtnike Jastrebarsko i Krku, slobodno možemo reći da je bilo finale prije samog finala. U neizvjesnoj utakmici ekipa Obrtnika prošla je dalje boljim izvođenjem udaraca sa 7 m. U drugoj polufinalnoj utakmici ekipa Lidla relativno je lagano pobijedila ekipu Posshela koja je ujedno bila i najveće iznenađenje lige, obzirom da je u četvrtfinalu pobijelila ekipu Jamnice, inače prvoplasirana ekipa u prvom dijelu lige.

Utakmice za prvaka i 3. mjesto, prošle su bez većih uzbuđenja gdje su Obrtnici postali treći različiti prvaci Lige, a Lidl je po prvi put završio u top 3 ekipe.

POLUFINALA:

Obrtnici Jastrebarsko – Krka 4:2 (7 m)

Lidl – Posshel 3:0

FINALE:

Obrtnici Jastrebarsko – Lidl 4:0

3. MJESTO:

Krka – Posshel 5:1

Osim glavnih nagrada, podijeljene su i pojedinačne nagrade i priznanje za fairplay ekipu. Odlukom sudačke četvorke, ekipa Posshela dobila je priznanje za naj fairplay ekipu. Najbolji strijelac je Dino Novosel (Krka) sa 18 postignutih golova, a najbolji vratar Nikola Škorić te najkorisniji igrač lige, Matija Vrđuka dolaze iz ekipe Lidla.

Ovim putem organizator Lige, Sportska zajednica Grada Jastrebarskog,  zahvaljuje svim igračima i tvrtkama na sudjelovanju.

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr