Plesačice PS Instinct županijske prvakinje u sportskom plesu

16.01.2023.

Plesačice PS Instinct županijske prvakinje u sportskom plesu

Plesačice Plesnog studija Instinct ostvarile su novi uspjeh s Osnovnom školom Ljubo Babić i Srednjom školom Jastrebarsko na Županijskom prvenstvu školskih sportskih društava u sportskom plesu koje je održano u petak, 13. siječnja u Jastrebarskom.

Osnovna škola "Ljubo Babić" bila je domaćin natjecanja za Zagrebačku županiju na kojem se natjecalo preko stotinu plesača u nekoliko kategorija: umjetnički/dvoranski te urbani/cheer plesovi za osnovne i srednje škole.

Plesačice skupine Gold Plesnog studija Instinct natjecale su se u dva sastava: urbani OŠ i urbani SŠ, a obje su ekipe osvojile prvo mjesto i prolazak na Državno prvenstvo Republike Hrvatske koje se održava 8. veljače u Poreču.

Za osnovnoškolski uzrast su nastupale: Ria Zbiljski, Gloria Brajak, Ema Borošić, Lana Banek, Veronika Hodak i Paula Klanjčić, a za srednjoškolski Jelena Bobinski, Renee Horvat, Helena Ljubetić, Marta Miletić, Lorena Perjević i Tara Terihaj.

"Posebno nam je drago bilo vidjeti i plesačice Baletnog studija Jastrebarsko koje su se prvi put ove godine pridružile natjecanju u sportskom plesu u kategoriji umjetnički/dvoranski plesovi te s veseljem očekujemo novi susret na pozornici", ističu. 

Voditeljica Plesnog studija Instinct Lana Jerčinović mag. cin. pripremala je djevojke za ovo natjecanje kao glavni koreograf te uz mentorice profesorice Ines Jerčinović i Željku Kovačić prati djevojke na njihovom sportskom plesnom putu.

Podsjećamo, na prošlogodišnjem su Državnom prvenstvu srednjoškolke osvojile broncu, a osnovnoškolke zlato te postale državne prvakinje 2022. godine. 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr