Sjajan nastup Eugena Cibana za hrvatsku nogometnu reprezentaciju U19

12.09.2023.

Sjajan nastup Eugena Cibana za hrvatsku nogometnu reprezentaciju U19

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina boravila je prošli tjedan u Slovačkoj gdje su odigrali dvije prijateljske utakmice protiv vršnjaka iz Slovačke.

Jaskanac Eugen Ciban, inače prvi golman juniorske momčadi zagrebačkog Rudeša, imao je sjajan nastup za hrvatsku nogometnu reprezentaciju U19 u prijateljskoj utakmici protiv Slovačke. Zahvaljujući u velikoj mjeri njegovim izvrsnim obranama Hrvatska je pobijedila u drugoj utakmici s 3:1. U prvoj naši su reprezentativci izgubili istim rezultatom. Ovim sjajnim nastupom Eugen je zasigurno opravdao poziv izbornika mlade hrvatske nogometne reprezentacije U19 Siniše Oreščanina.

Oba prijateljska ogleda nacionalnih selekcija Slovačke i Hrvatske do 19 godina  igrane su u Dunajskoj Stredi, i to 6. i 9. rujna. Eugen je branio cijelu drugu utakmicu u subotu, 9. rujna gdje je svojim obranama doista briljirao u pobjedi Hrvatske od 3:1.

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr