Uspješno održano vatrogasno natjecanje „11. KUP DVD-a Petrovina“

07.07.2023.

Uspješno održano vatrogasno natjecanje „11. KUP DVD-a Petrovina“

U nedjelju 2. srpnja održano je vatrogasno natjecanje „11. Kup DVD-a Petrovina“ koje je okupilo 35 natjecateljskih ekipa u 7 kategorija natjecanja iz područja Zagrebačke i Karlovačke županije.

Natjecanje je i ove godine održano pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Jastrebarskog uz suorganizaciju Vatrogasne zajednice i Turističke zajednice grada Jastrebarskog te donatore koji su podržali organizaciju natjecanja.

U kategoriji djece i mladeži natjecalo se 25 ekipa a pehare, diplome i medalje najuspješnijim ekipama uručili su gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel, dopredsjednik Vatrogasne zajednice grada Jastrebarsko Ranko Vojnović i zapovjednik Mladen Cvetan.

U kategoriji djece muške 6 - 12 godina 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Petrovina, 2. mjesto ekipi DVD-a Plešivica i 3. mjesto ekipi DVD-a Volavje. 

U kategoriji djece ženske 6 - 12 godine 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Gornji Desinec,  2. mjesto ekipi DVD-a Volavje i 3. mjesto ekipi DVD-a Bobovica.

U kategoriji muške mladeži 12 - 16 godina najuspješnija je bila ekipa domaćina DVD-a Petrovina, 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Mrzljaki Goljak dok je 3. mjesto pripalo ekipi DVD-a Rakitje.

U kategoriji ženske mladeži 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Draganić a 2. mjesto ekipi DVD-a Mrzljaki Goljak i 3. mjesto ekipi DVD-a Plešivica.

Ekipi djece DVD-a Novaki pripao je pehar najbolje FAIRPLAY ekipe u kategoriji djece i mladeži.

U kategorijama odraslih natjecalo se 10 ekipa u tri kategorije natjecanja.

U kategoriji žene 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Volavje, 2. mjesto ekipi DVD-a Petrovina a 3. mjesto zauzela je ekipa DVD-a Novaki.

U kategoriji muški B pehar je pripalo je ekipi DVD-a Volavje.

U muškoj A kategoriji 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Bijela Gorica,  2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Bobovec Rozganski  dok je 3. mjesto pripalo ekipi DVD-a Domagović.   

Ukupni pobjednik natjecanja s najboljim vremenom izvedene vježbe u SUPER KUPU  je ekipa DVD-a Bijela Gorica koja je osvojila prijelazni pehar i poklon bon tvrtke HRT-Šarić u vrijednosti 100 eura.

Pehare i diplome najboljim ekipama uručili su predsjednik Vatrogasne zajednice grada Jastrebarsko Željko Popović i pročelnica Upravnog odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Nadica Žužak te predsjednik DVD-a Ivan Samarin koji je uručio zahvalnice svim sucima na natjecanju.

U kulturno umjetničkom dijelu programa nastupile su gošće Ogulinske mažoretkinje i domaćini Puhački orkestar DVD-a Petrovina  a odlična atmosfera u velikom šatoru nastavila se uz glazbeni sastav Darmar time.

Jadranka  Domjančić, tajnica DVD-a Petrovina

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr