Informacija iz PU Zagrebačke

01.06.2023.

Informacija iz PU Zagrebačke

Informaciju o policijskoj potrazi slijedom dojava građana prenosimo od Radio Jaske.

„Na području grada Jastrebarskog, u gradskim naseljima Zdihovo te Gornji i Donji Pavlovčani tijekom jučerašnjeg poslijepodneva i večeri vladala je velika policijska potraga za naoružanim muškarcem.

Uznemirilo je to ne samo stanovnike spomenutih naselja, nego i sve ostale građane, pa smo informaciju o detaljima sinoćnje potjere zatražili od Službe za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke“, piše Radio Jaska koja prenosi i službeno očitovanje PU Zagrebačke:

"Nesporno je da je Policijska uprava Zagrebačka tijekom jučerašnjeg dana zaprimila dojave građana o muškarcu koji je uočen, a koji je po navodima ulicom hodao naoružan. Svojom prisutnošću na ulicama i cjelokupnom području odmah po zaprimljenim dojavama, vjerujemo da su policijski službenici primirili početnu uznemirenost stanovnika Jastrebarskog.

Tijekom postupanja policije, osoba nije zatečena na mjestima koja su se spominjala u dojavama, iako se i kroz izravnu komunikaciju s građanima prikupljalo informacije o navedenom, te su poduzete i konkretne provjere odnosno pregledi nekih vozila. Ono što slijedi u daljnjem radu policije je utvrditi o čemu se točno radi, odnosno provjeriti radi li se možda o lovcu ili osobi koja je išla na neku od mogućih aktivnosti airsofta ili slično, te u konačnici, pronalazak osobe koja je uznemirila građane.

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr