Policija Jastrebarsko - dnevni izvještaj

14.05.2021.

Policija Jastrebarsko - dnevni izvještaj

Svakodnevno pratite aktivnosti jaskanske policije.

Priopćujemo vam da smo dana 13./14. svibnja 2021. godine na području PP Jastrebarsko evidentirali jedan događaj i to:

- u 10,18 sati zaprimljena je dojava o samozapaljenju lokomotive tijekom prometovanja u gradu Jastrebarsko. Utvrđeno da je došlo do dimljenja uslijed kratkog spoja na bakrenim vodičima, dok otvorenog plamena nije bilo. Izvršeno provjetravanje lokomotive od strane DVD Jastrebarsko. Prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, nastala materijalna šteta. 

OBAVIJEST:

Tijekom vikenda na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, provodit će se pojačan nadzor vozila i vozača, a koje se provodi zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, poglavito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.

Ovim putem molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila, a sve u cilju povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu.

PP Jastrebarsko

© 2021. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr