Od 9. prosinca do 8. siječnja uživamo na ledu!

23.11.2022.

Od 9. prosinca do 8. siječnja uživamo na ledu!

I ove će zime Jaskanci uživati u blagdanskom ugođaju. Zbog radova na obnovi dvorca, klizalište se seli na prostor Sajmišta, i to od 9. prosinca do 8. siječnja.

Iako će zbog nužne promjene lokacije ovogodišnji program biti nešto skromniji, potrudit ćemo se da svi naši sugrađani osjete čar okićenog grada i božićnog ugođaja na ledu, uz prigodnu glazbu i gastro ponudu“, ističe se iz Turističke zajednice grada.

Tako će građani uživati u klizanju na natkrivenom klizalištu, a Društvo naša djeca Jastrebarsko i ove godine organizira Školu klizanja za polaznike dječjih vrtića i osnovnoškolce, kao i školu hokeja. Bit će ovdje i prilike za degustaciju raznih tematskih delicija, ali i za kupnju božićnog drvca.

Uz prigodni program, klizalište će biti otvoreno 9. prosinca u 18 sati.

Adventski će vijenac i ove godine biti smješten ispred župne crkve svetog Nikole, a paljenje prve svijeće očekuje nas već predstojeće nedjelje nakon svete mise u 9 sati.

I same gradske ulice bit će prigodno okićene, a do početka Adventa naš će grad zasjati blagdanskim sjajem.

 

© 2022. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr