Zimska služba na terenu

23.01.2023.

Zimska služba na terenu

Djelatnici Cesta Jastrebarsko d.o.o. na terenu su i kontinuirano čiste više od 220 km nerazvrstanih prometnica i nogostupa na području grada Jastrebarskog i prigradskih naselja.

U brdskim dijelovima pala je velika količina snijega te se nastavlja s čišćenjem, kako bi se osigurala prohodnost svih prometnica.

Na pojedinim dijelovima grada i prigradskih naselja došlo je do poteškoća uzrokovanih velikom količinom oborina. Sve su dežurne službe uz pomoć vatrogasnih snaga na terenu i rade na otklanjanju problema. 

Na potezu od Stankova do Orešja Okićkog došlo je do kvara na elektroenergetskoj mreži, a dežurne službe HEP-a rade na otklanjanju kvara i ponovnoj uspostavi napajanja električnom energijom u najkraćem mogućem roku. I na području Vranov Dola došlo je do prekida opskrbom električne energije, a kvar je također prijavljen i bit će otklonjen. 

Podsjećamo kako građani mogu prijavljivati stanje prohodnosti na nerazvrstanim cestama putem dežurnog telefona zimske službe Cesta Jastrebarsko d.o.o. : +385 91 2441 961.

 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Kontakt Grada Jastrebarskog

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr